Raamvertelling – Offspring 2023 – de Ateliers

Wat me opvalt aan de exposities van deze Offspring 2023 van de Ateliers is een zekere rust die elke expositie uitstraalt. Een afgewogen eigen verhaal van elk van de 10 kunstenaars. Het voelt alsof elke zaal een expositie is op zichzelf. De ateliers is dan een soort eilandengroep van 10 eilanden. Nu is dat bij elke Offspring wel het geval. Logisch ook met 10 jonge kunstenaars geselecteerd op hun talent (uit vele honderden aanmeldingen). Toch is het dit jaar veel sterker aanwezig.

Misschien dat Raamvertelling dan ook een mooie titel is voor dit jaar. Een verhaal met 10 afzonderlijke hoofdstukken die op een bijzondere manier toch met elkaar verbonden lijken te zijn. Hierbij mijn bescheiden fotoverslag van deze editie van Offspring (2023).

(Voorlopig ontbreekt de expositie van Johan Roelofs. Ik heb hem gewoon gemist, niet goed gecontroleerd. Ik ga zeker de Ateliers nog een keer bezoeken om zijn expositie te fotograferen. Excuses. Ik hoop dat dit verslag je kan motiveren om deze expositie te bezoeken).

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Expositie: Raamvertelling offspring 2023
Datum/Tijd: 21 oktober t/m 5 november 2023, wo-zo 11 – 17 uur
Kunstinstelling: de Ateliers, Stadhouderskade 86, 1073 AT Amsterdam

Links
de Ateliers – Offspring 2023 – Raamvertelling.
Kunstblijfteenraadsel: Always Hallways – Offspring 2021 – de Ateliers.
Kunstblijfteenraadsel: de Ateliers – Zigzag – Offspring 2020.
Kunstblijfteenraadsel: de Ateliers – Offspring 2019

Deelnemende kunstenaars
Gegee Ayurzana, Annabelle Binnerts, Ryan Christopher, Clémence Lollia Hilaire, Alexandra Kadzevich, Michelle Chang Qin, Johan Roelofs, Daisy Smith, Tobias Thaens, Joppe Venema.

1 Comment

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.