Over

 

De kunst, de kunstwereld en haar dynamiek fascineert me in al zijn facetten. De moed van een -jonge- kunstenaar om zijn werk te tonen aan het publiek. Waarom wordt de ene kunstenaar beroemd en de andere niet, terwijl ze beide goed werk maken? Hoe komt de prijs voor een kunstwerk tot stand?

Zo’n 30 jaar geleden sloot ik mijn opleiding aan de Reinwardt academie af. Ik beschouw het als een van de best periodes in mijn leven. Toch ben ik er niet in doorgegaan, ook al had ik dat diploma. Kijk ik op dat moment terug: ik was er nog niet klaar voor.

Sinds een aantal jaren heb ik de draad weer opgepakt. Met veel energie. Ik bezoek veel exposities, lees veel en houd dit blog bij.

Nog wat feitelijkheden:
Geboren in 1958, opleidingen MTS Procestechniek en Reinwardt Academie (Leiden). Getrouwd en vader van 3 kinderen. Software ontwikkelaar bij de Nederlandse Spoorwegen.

Paul Voors
about.me
contact: paul {.}voors {@} gmail{.}com

2 gedachtes over “Over

  1. Hallo Paul! Ik ben aan het werk aan m’n website en zo kwam het dat ik m’n eigen naam intikte op google. Zo kwam ik uit op de je website. Wat leuk dat je een foto van mijn werk hebt gebruikt wat tijdens de eindexamenexpositie op de KABK te zien was. Dankjewel 🙂 X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s