BEAR Arnhem – Graduation 2020

BEAR in Arnhem is een van mijn favoriete academies. Het concept achter de opleiding spreekt me aan. Er is geen focus op kunst waar alleen nog een prijskaartje aan ontbreekt. De presentaties zijn veelzijdig. Het begint bij de essentie van de kunst. Het vermogen, de moed en vooral de vrijheid om te verbeelden.

Toen onze MP afgelopen dinsdag (03 november 2020) aankondigde dat alle musea culturele instellingen dichtgingen was ik dan ook teleurgesteld. Geen Arnhem dit jaar, terwijl de show een dag later zou beginnen. Tot mijn opluchting kreeg ik twee dagen later een mailtje dat er voor ‘professionals’ toch een mogelijkheid was de presentaties te bezoeken.

Hieronder dan mijn fotoverslag. Dit jaar is het extra belangrijk alle kunstenaars een mogelijkheid op publiciteit te geven. Want de bezoek mogelijkheden aan de eindexamenshow waren heel beperkt.

(Klik op een afbeelding voor een groter en volledig formaat. Deze pagina is het best te bekijken op een Desktop, mobiel zijn de namen van de kunstenaars niet goed leesbaar.)