Best of graduates 2020 – Ron Mandos

Best of graduates. Met deze titel heb ik altijd moeite. Is er wel een ‘best of’ in de kunst? Met duidelijke definities kun je rangorde aanbrengen maar in de kunst is alles zo ongedefinieerd… En moet je jonge kunstenaars die net van de academie komen al langs de meetlat leggen?

Toch kun je met die overwegingen en twijfel met genoegen door de galerie van Ron Mandos lopen. Het team van de galerie heeft een aantrekkelijke selectie gemaakt van de studenten die dit jaar zijn afgestudeerd. En dat is met al die studenten die elk jaar afstuderen een flinke opgave. Zeker ten tijde van een pandemie.

Omdat deze expositie al een kleine selectie is van alle graduates van 2020 heb ik er geen eigen selectie toegepast. Van elke kunstenaar een foto. Mocht je in de gelegenheid zijn de galerie te bezoeken dan zou ik dat zeker doen. Kunst in het echt is toch altijd mooier dan online….

expositie: Best of graduates 2020
data/tijden: 28 okt t/m 20 nov 2020, wo-za: 12-18 u, zo 12-17 u.
galerie: Ron Mandos, Prinsengracht 282, 1016 HJ Amsterdam.

Deelnmende kunstenaars.
Karina Puuffin, Tatiana Duran Martinez, Matthijs Jeuring, Jesse Fischer, Danielle Alhassid, Johan Ibrahim Adam, Tasio Bidegain, Marta Capilla Urbano, Yiyi Chen, Sofie Flinth, Ruben Raven, Mayis Rukel, Andrea Asili, Shimon Kamada, Krijn Kroes, Teun Krosenbrink, Sarah McLacken, Tycho van Zomeren,Philipp Groubnov, Anastasia Kiseleva, Narges Mohammadi, Hannah Reede, Christian Roncea, Sophie Schwartz, Simon Sjöholm.

(Klik op een afbeelding voor een volledige weergave of een groter beeld).