St Joost – eindexamenpresentaties Breda en Den Bosch, bachelors en masters

Het is altijd een drukke periode voor Kunstblijfteenraadsel rond de tijd dat de kunstacademies de eindexamen presentaties of graduationshows presenteren. Ook dit jaar loop ik achter in het maken van de verslagen. Bij deze de verslagen die ik heb gemaakt van de presentaties die de St Joost academie voor Art & Design organiseert.

Vanuit de St Joost academie worden er altijd drie eindexamenpresentaties georganiseerd. Die voor de Bachelors van Breda en Den Bosch en de derde voor de Masters van de academie. Door vroeg te vertrekken en een strakke planning lukt het ze alle drie op één dag te bezoeken.

In Breda is de academie gevestigd in een prachtig gebouw op een landgoed aan de Beukenlaan. Aan de rand van de stad. In mijn fantasie is dit toch wel de gedroomde plek om je studie tot kunstenaar te vervolgen. In Den Bosch is de academie sinds enige jaren gevestigd het voormalige Post NL distributie centrum. De masters studeren elk jaar af aan een andere locatie. Dit jaar was de locaties Willem Twee in Den Bosch.

Zie hieronder een drietal links naar de reportages van de diverse shows:

Eindexamenpresentaties St-Joost Breda 2023
St Joost – Den Bosch – eindexamenpresentaties 2023
Graduationshow St. Joost – Masters

Een pagina met een overzicht van alle verslagen (tot nu toe) gemaakt van de eindexamenpresentaties van de diverse kunstacademies:
Eindexamen Presentaties kunstacademies 2023

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.