Bermuda Open Studios 2023

Bermuda Open Studios is een kunstenaars-initiatief in Den Haag. Het doel is om een nieuwe generatie kunstenaars, designers en makers onder de aandacht te brengen. Dit jaar nemen ruim 70 kunstenaars in 13 locaties deel. Het is de derde editie van het evenement, dat elk jaar groeit. In de eerste editie vormden de straten waar de deelnemende studiocomplexen waren gevestigd een soort driehoek, vandaar de naam.

Dit jaar neemt Greyspace ook deel aan de Open Studios. Het fungeerde als hub voor alle activiteiten het weekeind. Ook de tour die ik volgde en geleid werd door medeorganisator Yannik Güldner begon in Greyspace.

Bermuda Open Studios verschilt van de gemiddelde ‘Atelierroute’ door de duidelijke focus op hedendaagse kunst en professionaliteit. Vergelijkbaar met de Open Studio dagen die instituten als Rijks-academie, de Ateliers en Jan van Eyck academie jaarlijks geven.

Hieronder mijn fotoverslag van enkele complexen die ik heb bezocht.
Bermuda Open Studios 2023 – Den Haag

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.