Kunstrai 2023

Nu de Corana pandemie voorbij is, worden kunstbeurzen weer georganiseerd in hun oorspronkelijke tijd van het jaar en zitten ze elkaar niet in de weg. Dus Art Rotterdam vond dit jaar weer plaats begin februari en met het ontluikende voorjaar is er de Kunstrai 2023.

Elk jaar heeft de Kunstrai een thema dat speciale aandacht krijgt onder de noemer ‘Focus’. Dit jaar was het thema Marokko. Een aantal galeries uit Marokko waren aanwezig. Er werd thee geschonken en en was zelfs een wijnhandelaar met Marrokaanse wijn (als ik me niet vergis).

Verder was de beurs als vanouds. Een goede sfeer. Een mooie mix van vooral nationale galeries. De kunst is wat minder edgy maar genoeg werk dat zeker de moeite waard is. Fijn is ook dat de Kunstrai ruimte geeft aan niet commerciële initiatieven. Evenals voorgaande jaren was WOW Amsterdam present en dit jaar had Backstage Acadamy ook een flinke ruimte om kunstenaars te tonen.

Hierbij mijn bescheiden, als altijd persoonlijk fotoverslag.

De Kunstrai is er t/m zondag 7 mei (18 uur)

(Klik op een afbeelding voor een volledig en groter formaat)

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.