Prospects 2023 – Mondriaanfonds

Eigenlijk is Prospects de kraamkamer van de Nederlandse Kunst, Jonge kunstenaars die een Kunstenaar Start bijdrage hebben ontvangen van het Mondriaan Fonds kunnen zichzelf presenteren met recent gemaakt werk. En dat in dezelfde periode en op dezelfde locatie als Art Rotterdam. Op dit moment DE grote Nederlandse beurs waar iedereen die er toe doet in de Nederlandse kunstwereld wel even langskomt. Hieronder een selectie van de 70 presentaties. Alle presentaties aan bood laten komen maakt het fotoverslag log en daarmee saai. Maar met deze persoonlijke selectie hoop ik het project Prospects de aandacht te geven die het verdient.


Tommy Smits
Joanneke Jouwsma
Laura Jatkowski
Lauren Jetty
Can Demren
Jonna Bruinsma
Elize Bordeaux
Lisette van Hoogen
Kimberly Dias
Iriée Zamblé
Loïs Richard
Pris Roos
Bob Demper
Tibor Dieters
Tobias Groot
Sophie Serber
Ying Liu & Alireza Abbasy
Janne Schipper
Miron Galic
Mattia Papp
Elma Cavcic
Kim Gromoll
Kim Gromoll
Rick van Meel
Annabelle Binnerts
Tom van Veen
Tom van Veen
Jhonie van Boeijen
Julia Aurora Guzman
Julia Aurora Guzman
Jeanine Vloermans

Alle deelnemende kunstenaars:
Ayo, Kamilė Česnavičiūtė, Gabrielė Adomaitytė, Clara Amaral, Sara Bachour, Nicola Baratto, Sanne Bax, Salim Bayri, Maga Berr, Annabelle Binnerts, Eliza Bordeaux, Jonna Bruinsma, Marta Capilla Urbano, Elma Čavčić, Daan Couzijn, Florentijn de Boer, Bob Demper, Can Demren, Kimberly Dias, Tibor Dieters, Aldo Esparza Ramos, Miron Galić, Diana Gheorghiu, Pleun Gremmen, Kim Gromoll, Tobias Groot, Julia Aurora Guzmán, Marie-Louise Hodge, Jan Hüskes, Miyuki Inoue, Laura Jatkowski, Lauren Jetty, Joanneke Jouwsma, Katarina Juričić, Florens Kool, Mariska Koolen, Eva Kreuger, Marijn Kuijper, Dora Lionstone, Ying Liu, Laura Malpique, Luis Maly, Matheline Marmy, Veerle Melis, Su Melo, Mattia Papp, Pip Passchier, Mark Prendergast, JiaJia Qi, Matthieu Reijnoudt, Loïs Richard, Niko Riedinger, Pris Roos, Janne Schipper, Leonie Schneider, Sophie Serber, Daniël Siegersma, Tommy Smits, Lorena Solís Bravo, Stijn ter Braak, Jhonie van Boeijen, Fadenka van der Sloot, Lisette van Hoogenhuyze, Felipe van Laar, Chantal van Lieshout, Rick van Meel, Louisiana van Onna, Tom van Veen, Stef Veldhuis, Jeanine Vloemans, Lotte Wieringa, Iriée Zamblé, Kristoffer Zeiner.

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.