KABK – Graduationshow 2022

Performance van Bjarte Wildeman, performers: Inga Hirsch, Corina V

Of de afstuderende kunstenaars van een goed jaar zijn of een middelmatig is niet zo mijn ding. De eindexamenpresentaties zijn voor mij geen wijnkeuring. Er zijn altijd presentaties die de moeite waard zijn. De energie, blijdschap en verwachting die tijdens deze dagen in de academies aanwezig zijn, zijn hartverwarmend. Eigenlijk zouden de we die energie altijd bij ons moeten dragen. ‘Leef alsof het je eerste dag is…’

Bij die woorden wil ik het laten. Bekijk mijn verslag met ruim 30 afbeeldingen. Ik hoop dat je het plezier ervaart dat ik zelf heb als ik langs al die presentaties loop. Ik wens alle afgestudeerde kunstenaars een mooie levensweg toe.

(Klik op een afbeelding voor een vergroting)

Haevan Lee
Tara van Gent
Onbekend –
Performance van Bjarte Wildeman, performers: Inga Hirsch, Corina V
Klara Fantova
kunstenaar onbekend
Emilija Povilanskaite
ClaraPalli Mongvilod
Brynja Steinporsdottir
Nural Ain Binti Nor Halim
kunstenaar onbekend (3278)
Iver Uhredahl
Menno Pasveer
Vy Dang
Alicja Mackiewicz
kunstenaar onbekend (3363)
Safae Gounane
Yannis Androulakis
Menno Pasveer
Lotus Rooijakkers
Kyara van Meel
Eva van Ooijen
Niya Tsenkova
Katarina Head
Obbe van der Weide
Maarten Krol
Omid Kheirabadie
Lotte Koppens
Robin Pieterse
Elisa Guesta Fernandez
Max Baraitser Smith
Jeroen van den Boogert (Master)

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.