Eindexamenpresentaties Gerrit Rietveld Academie – 2022

Hoe leg je een eindexamenpresentatie vast? Of te wel wat laat je zien en wat niet? Een interessante presentatie is natuurlijk een duidelijk aspect.Een video of een performance kan echter heel interessant zijn maar lastig vast te leggen. De Gerrit Rietveldacademie is op dat punt een grotere uitdaging dan de meeste ander academies. Er studeren elk jaar veel kunstenaars af en er is een grote diversiteit aan presentaties.

Hieronder mijn fotoverslag van dit jaar 2022. Een selectie van het moment. Er zijn kunstenaars die ik graag een plek had gegund maar hun werk was niet goed vast te leggen. En een knullige foto helpt een kunstenaar ook niet. Bij een grote hoeveelheid foto’s haken kijkers / lezers halverwege af. Laat het een uitnodiging zijn om volgend jaar vooral zelf te gaan kijken. Het is elk jaar en feestelijke gebeurtenis.

(Klik op de afbeelding voor een vergroting).

Rebecca Cuschera
Inkeri Virtanen
Senakirfa A
Lambertina van Veldhuizen
Olivier Arts
Es Gandrup
Kunstenaar onbekend (3610)
Malte Hultgren
Cesare Botti
Jonas Morgenthaler
Kilian Butler
Jooyoung Lee
Maxi Ehrenzeller
Sacha Cardoso
Machiel Beijart
Alice Leteisser
Noor Issa
David Issa
Tindra Eliasson
Pedro Cunha Kastelijns
Bobby Veldhuizen

Synnose Kruse Serup
Ori van Gelderen
Suzanne Adelmeijer
Laëtitia Delauny
Cleo Campert
Marie Lagrand

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.