St. Joost Breda – Eindexamenpresentaties

Frederik Vaessen

De kunstacademie van St. Joost in Breda is een prachtige locatie. Een fraai gebouwencomplex in een prachtig landgoed. Aan de rand van Breda. Als student fiets je vier jaar lang steeds naar die plek. Het lijk me eigenlijk wel geweldig…

Zou die omgeving van invloed zijn op je ontwikkeling als kunstenaar? in ieder geval ervaar ik deze academie toch enigszins anders dan de andere academies. Niet beter maar anders. Hoe dat anders is kan ik niet goed omschrijven.

Ook dit jaar waren de presentaties verzorgd en de moeite waard. Met een aantal bijzondere benaderingen van een thema, die ook visueel sterk waren neergezet. De opzet van de presentaties maakte echter wel dat ik niet van alle werken de (namen) van de kunstenaar heb kunnen achterhalen. Er staan nummers bij de foto’s waarvan ik de kunstenaar niet weet, als je de naam weet zet het in de comments. Dit blog maar ook de kunstenaar is er mee geholpen.

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat).

Anna Bakker
Bart Boudewijn van Haren
Kunstenaar onbekend (3037)
Kunstenaar nbekend (3038)
Kunstenaar onbekend (3049)
Bobbi Cleij
Dalia de Jong
Frederik Vaessen
kunstenaar onbekend (3077)
Jan Janssens
Julia van Ravenstein
Kaleigh Remmerswaal
Luca Sjadina Oostrij
Marcus Gurke
Nichon van der Heijden
Olivier ‘olibol’ Otten
Rasjel de Waal
Savannah Brodow
Sophie Engels
Stella Kramer

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.