St. Joost Den Bosch eindexamenpresentaties 2022

Overzicht van alle kunstenaars van lichting 2022

Kustacademie St. Joost in Den Bosch toont de eindexamen expositie een een grote hal/zaal van de nieuwe locatie aan de Parallelweg. Op een plattegrondje, dat je bij de ingang krijgt, staan alle kunstenaars nauwkeurig aangegeven. Het effect van deze wijze van presenteren is een heel open expositie. De afzonderlijke presentaties zijn niet zo geframed in een hoek of hokje. Voor het maken van een fotoreportage is het wel een uitdaging om een goede registratie te maken.

De naan van de expositie was ‘class of €524.988,07’. Een verwijzing naar de schuld die de klas als geheel had opgebouwd voor hun studie. De zaal oogde dit jaar enigszins leeg. Of dat kwam doordat er minder studenten afstudeerde of omdat de presentaties ingetogener waren weet ik niet. Er was wel een grote diversiteit aan invalshoeken die dan ook heel verschillende presentaties opleverde.

Hieronder mijn fotoverslag van mijn bezoek op zaterdag 2 july. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Imke Rademakers
Gijs de Visser
Esra Westerburgen

Wilbert Vogel

Shana Huijbrechts
Mitzi Schreuder
Sanne de Graaf
Lola Schot
Laszlo Goudman
Justin Croes
Jillis Feij
Jefffrey Lobos
Laszlo Goudman
Jennifer C Bloemendaal

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.