Masters St Joost Eindexamenpresentaties 2022

De masters van de St. Joost academie presenteerde hun werk op twee locaties. Daarvan heb ik alleen de presentatie aan de Parallelweg bezocht waar ook de bachelors van de St. Joost zich presenteerde. De reden was tijdgebrek. ook de St. Joost in Breda stond die dag ook op het programma.

De expositieruimte was geheel verduistert. De presentaties waren natuurlijk verlicht. Het is een setting die een bepaalde sfeer oproept maar zelf moet ik voortdurend omgaan met een gevoel van vervreemding. Sommige presentaties waar lastig te fotograferen, bijvoorbeeld installaties met geluid als belangrijk onderdeel. Die heb ik dan ook niet opgenomen in dit overzicht. Beter niet dan een niets zeggende foto.

Hieronder een overzicht van wat ik interessant vond en ook goed kon vastleggen. (Klik op de afbeelding voor een vergroting.)

Lauren Egan
Sixin Zeng
Eilssa Fontana
Leoni Schepers
Samieh Shahcheraghi
Pam van Manen
Clara Gustafson
Froukje de Boer
Yang-Yu
Xiangbilin Ji
uhlluhv

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.