Artez BEAR eindexamenpresentatie 2022

BEAR is altijd een bijzondere academie. Misschien wat filosofischer zoals iemand het verwoorde. In ieder geval staat het kunstenaarschap centraal. Je zou kunnen zeggen je bent eerst kunstenaar dan pas schilder, beeldhouwer, performer of videomaker. Het levert vaak verrassende resultaten op. Het experiment is nog duidelijk aanwezig in de presentaties. En dat kan ik altijd erg waarderen.

Hierbij een fotoverslag van wat ik in de locatie Oude Kraan 26 heb gezien. Een aantal andere locaties heb ik ook bezocht maar geen fotoverslag gemaakt. Het is voor mij de manier om een beetje overzicht te houden in de overdaad aan eindexamenpresentaties.

(Klik op een afbeelding voor een groter formaat).

Joélle Jochems

Solanyi van Solingen
Sara Kriegman
Max van Loon
Max van Loon
Sterre Jansen
Wija de Boer
Ewan McSorley
Frida Berntsen
Jessica Marlieke van Egmond
Maki Raaphorst
Joris van Buul
Lotte Manders
Yena Kim
Martine van Lubeek
Susanna van Grinsven
Geri Fako

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.