Minerva Eindexamenpresentaties 2022

Nadat ik de exposities van de masters van het Frank Mohr instituut had bezocht en ook die van bachelors van de beeldende kunst afdeling van Minerva, genoot ik op het terras dat je hierboven ziet van een biertje en een stuk pizza. Ik besloot naar huis te gaan, al had ik nog niet alles gezien. Maar gezien de lange reis die ik nog voor de boeg had vanaf Scheemda leek me dat verstandig. Nu denk ik ‘had ik niet nog een uurtje moeten blijven?’. Gedane zaken nemen geen keer. Dus een deel van de afstudeerders ontbreekt. Dat zijn de de grafisch ontwerpers en designers en ook de studenten van fine arts en Educatie…

Hieronder een verslag van de fine Arts studenten van de Minerva Academie. De eindexamen kandidaten van het Frank Mohr instituut hebben een eigen verslag.

De examenshow van de Minverva Academi Future is nog te zien t/ 30 juni 2022.

(Klik op een afbeelding voor een vergroting).

Abiha Naderi
Lily Dollner

Denis Spasov
Anne Dijkstra
Caillyn Vos
Uluc Kaynakoz
Lorenzo Modestini
Feije Duim
Alisa Rudzite & Cezara Gurau
Marieke van Loon
Maarten Wijbenga
Aisha hachem
Katherine Becker
Jacob Jurc Blagovic
Ilse Koop
Julia van der Krogt

Fotoverslagen van voorgaande eindexamen presentatie van de Minerva Academie:
Minerva Academie – Eindexamen 2021
Minerva Graduationshow 2019
Minerva – Graduationshow – 2018

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.