Een tijdje offline

Mijn trouwe lezers zullen waarschijnlijk gemerkt hebben dat het aantal publicaties op Kunstblijfteenraadsel niet zo veel is de laatste tijd. Natuurlijk heeft dat te maken met Corona en de maatregelen om deze ziekte in te dammen. Zelf ben ik gelukkig tot nu toe niet ziek geworden van het virus.

Behalve de pandemie ontbreekt het me op dit moment ook aan motivatie en energie om blogs te schrijven. Bijna 8 jaar bloggen begint zijn tol te eisen. Ook op mijn werk kost het me veel energie mijzelf te motiveren. Daarom heb ik besloten een periode offline te gaan. Begin mei wil ik weer in de lucht komen. Wel zal ik met een zekere regelmaat exposities, openingen, studiodagen en ander bijeenkomsten bezoeken. Dat zijn dingen waar ik nog energie van krijg. Hoop jullie ergens fysiek te ontmoeten.

Kunstwerk op afbeelding hierboven kun je hier kopen: https://bigwalldecor.com/shop/offline-neon-text-wall-art/

Het is gemaakt door Davansh Atry.

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.