Overzicht Eindexamen presentaties 2021

Bijna 2 maanden geleden publiceerde ik mijn laatste blog. Een verslag van expositie Prospects tijdens Art Rotterdam 2021. Degenen die mijn blog volgen hebben al die tijd niets van Kunstblijfteenraadsel gehoord. (Via de mail.) Het is niet zo dat er niets is gebeurd. Van de eindexamen presentaties van de diverse kunstacademies heb ik fotoverslagen gemaakt. Omdat de publicatie van die verslagen nogal onregelmatig is, maak ik er pagina’s van. Daarvan krijgen mijn volgers geen mededeling. Daarom hieronder een overzicht van alle verslagen die zijn verschenen. Je vindt ze ook onder het menu ‘Fotoreportages > Fotoverslagen 2021.

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.