Prospects 2021

Prospects (voorheen Prospects & Concepts) blijft mijn favoriete onderdeel van Art Rotterdam. De kunstenaars die het afgelopen jaar gesteund zijn met een werkbijdrage Jong Talent van het Mondriaanfonds tonen hun werk. Dit Jaar waren dat er 74. Experiment en onderzoek zijn in de getoonde werken/presentaties nadrukkelijker aanwezig dan in het aanbod in Art Rotterdam.

In het fotoverslag mijn selectie van kunstenaars en hun presentaties die geheel persoonlijk is.

Links.
Informatie Mondriaanfonds.
Fotoverslag Lost-Painters – Prospects-2021.

Deelnemende kunstenaars.
Sam Andrea, Isabelle Andriessen, Rowan van As, Jorge Luis Barragán Castaño, Linde Bast, Eelke Renschke Bekkenutte, Eline Benjaminsen, Angeniet Berkers, Suzanne Bernhardt, Stephan Blumenschein, Lisa van Casand, Iliada Charalambous, Timo Demollin, Joakim Derlow, Rosa Doornenbal, Caz Egelie, Ricardo van Eijk, Afra Eisma, Valentina Gal, Lin Gerritse, Vera Gulikers, Willem de Haan, Frieder Haller, Klaas Hendrik Hantschel, Xaviera Hardjopawiro, R.B. van Heesch, Eva Hoonhout, Bas van den Hout, Thijs Jaeger, Katarina Jazbec, Johan Jensen Kjeldsen, Eline Kersten, Tahné Kleijn, Leonard Kuipers, Vytautas Kumža, Lieven Lahaye, Lily Lanfermeijer, Nokukhanya Langa, Zhixin Liao, Liv Liberg, Lilia Luganskaia, Bart Lunenburg, Ewan Macbeth, Kitty Maria, Vera Meulendijks, Myrte van der Molen, Aaro Murphy, Kevin Osepa, Wouter Paijmans, Liza Prins (i.s.m. Layla Durrani), Josse Pyl, Dorota Radzimirska en Yulia Ratman (DAY Collective), Lars Reen, Chantal van Rijt, Valentino Russo, Franziska Schulz, Lucas Sloot, Sophie Steengracht, Joscha Steffens, Olle Stjerne, Mireille Tap, Gilleam Trapenberg, Reinier Vrancken, Max de Waard, Wim Warrink, Michiel Westbeek, Johnny Theodorus Wiekhart, Domas van Wijk, Abel Wolff, Lavinia Xausa, Romy Yedidia, Peng Zhang, Anouk van Zwieten.

(Klik op de afbeelding voor een grote, volledige foto en de afbeeldingen carrousel)

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.