Fraser Stewart – Opportunities for a fresh disaster.

Van het werk hierboven heb ik een filmpje gemaakt. Het draait namelijk rond. Echter toen ik thuis kwam kon ik het filmpje niet meer vinden op de camera/SD-kaart. Er is dus iets misgegaan. Misschien was het wel de geest van de kunstenaar. Als je een expositie ‘Opportunities for a fresh disaster noemt, kan er van alles gebeuren.

Maar om daarom maar helemaal niet meer naar de expositie te gaan, dat zou jammer zijn. Fraser Stewart heeft bij galerie Van Zijll Langhout een aantal heerlijke werken opgehangen die desastreus leuk zijn om naar te kijken.

Bij binnenstappen wel even uitkijken voor de drempel 😉

expositie: Fresar Stewert – Opportunities for a fresh disaster; wo-za – 10-17 u
galerie: Van Zijll Langhout, Brouwersgracht 161, 1015 GG Amsterdam.

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.