Update Eindexamen presentaties

De laatste jaren zou ik rond deze tijd uitgeput thuiszitten na een bezoek aan een eindexamenpresentatie of gradationshows van een kunstacademie. Een drukke tijd wat er zijn best veel kunstacademies in ons land.

Nu is alles anders. Gaan de presentaties niet door? Dat lijkt mee te vallen. Veel academies hebben de presentaties verplaatst naar het najaar. Soms is er ook een online presentatie van de afzwaaiende kersverse kunstenaars. In de pagina Overzicht Graduationshows 2020 vindt je een overzicht van de plannen. Regelmatig wil ik die pagina vernieuwen met de laatste informatie. Heb je aanvullingen dan hoor ik het graag.

Overzicht Graduationshows 2020.

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.