Kunst van de dag

In juni verzorg ik wederom de kunst van de dag voor de website galeries.nl. De eigenaar Benno Tutein Nolthenius vraagt maandelijks een gast om die maand elke dag een werk te selecteren en hier iets over te schrijven. De kunst van de dag verschijnt ook in de nieuwsbrief van de website. Ook in februari 2016 verzorgde ik de kunst van de dag. Elke gast heeft een eigen pagina waar hij of zij iets over zichzelf en zijn passie voor kunst verteld. Mijn pagina: gast – Paul Voors

Op galeries.nl kun je een uitgebreid overzicht vinden van kunstexposities in Nederland. Het gaat dan om galeries, musea an andere kunstinstellingen. Ook een beperkt aantal steden in Europa is vertegenwoordigd.

Op kunststujes.tumblr.com kun je alle verhaaltjes die ik schrijf en schreef terug vinden.

Het eerste werk dat ik in juni (2016) heb beschreven:

A Spirit - Elke Lutgerink (1982)
A Spirit – Elke Lutgerink (1982)