Beurs van bijzondere uitgevers 2019

Op een van de eerst edities van de Beurs voor bijzonder uitgevers heb ik nog zelf gestaan. Samen met wat vrienden, we hielpen bij de promotie van uitgeverij ‘De zingende zaag’. Die uitgeverij bestaat nog steeds maar zelf heb ik de beurs jaren uit het oog verloren.

Enkele jaren geleden heb ik de beurs weer eens bezocht. De sfeer was nog dezelfde als die van jaren geleden. Ik was wel gecharmeerd. Het viel me op dat er ook veel ‘kunstboeken’ waren. Dat past natuurlijk wel binnen Kunstblijfteenraadsel, dus maakt ik een fotoverslag.

Dit jaar besloot ik de beurs weer te bezoeken. De sfeer was natuurlijk weer geweldig maar het aantal uitgeverijen van kunstboeken was een stuk minder. Toch wil ik een jullie een fotoverslag niet onthouden.

Links
Kunstblijfteenraadsel – Beurs van bijzondere uitgevers – 2015.

(Klik op de afbeelding voor een grotere foto / diashow)