Over

De kunst, de kunstwereld en haar dynamiek fascineert me in al zijn facetten. De moed van een -jonge- kunstenaar om zijn werk te tonen aan het publiek. Waarom wordt de ene kunstenaar beroemd en de andere niet, terwijl ze beide goed werk maken? Hoe komt de prijs voor een kunstwerk tot stand?

Sinds een aantal jaren heb ik de draad weer opgepakt. Met veel energie. Ik bezoek veel exposities in galeries, (non profit) kunstinstellingen en musea. Van die bezoeken kies ik er wekelijks één om een review te schrijven. Regelmatig publiceer ik ook fotoreportages van een kunstmanifestatie. Ook die kun je op Kunstblijfteenraadsel vinden.

Mijn werkgebied is vooral Amsterdam en de Randstad (Den haag, Rotterdam, Utrecht, Haarlem) maar eigenlijk reis ik door heel Nederland..Nog wat feitelijkheden:
Geboren in 1958, opleidingen Reinwardt Academie (Leiden). Getrouwd en vader van 3 kinderen. Software ontwikkelaar bij de Nederlandse Spoorwegen.

Design website.
De website heeft in september 2018 een nieuw design gekregen. Daar ben ik erg tevreden over. Het design is van Lot Schröder – speculativepress.
Facebook: Lot Schröder, Instagram: @speculativepress

2 Comments

  1. Hallo Paul! Ik ben aan het werk aan m’n website en zo kwam het dat ik m’n eigen naam intikte op google. Zo kwam ik uit op de je website. Wat leuk dat je een foto van mijn werk hebt gebruikt wat tijdens de eindexamenexpositie op de KABK te zien was. Dankjewel 🙂 X

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.