Mijn blog verhuisd…

Ik ben mijn kunstblog begonnen op Tumblr. Dat is me niet goed bevallen. Tumblr is er toch vooral om foto’s -evt met korte tekst- (opnieuw) wereldkundig te maken. Als je een echt blog wilt onderhouden, wringt het. De interactie met lezers is beperkt, zeker als ze geen Tumblr account hebben. Daarom stap ik over op wordpress. Wel onder een andere naam, want ‘eenpogingtot’ was, hoewel niet meer actief toch nog bezet.

Laat ik deze eerste blog afsluiten met een beeld van André Volten. Ik zag het staan in het Siegerpark. Ik vond het mooi. Enerzijds dat ruige, door het gebruik van industrieel materiaal, anderzijds dat lichtvoetig speelse, het ritme van de blokken in de ruimte, dat het zware karakter van het materiaal lijkt op te heffen.

andre_volten_siegerpark_totaal

andre_volten_siegerpark-detail

Het beeld wordt beheerd door Kunstwacht die de beelden voorziet van een infobordje met qr-code waardoor je met je smartphone makkelijk informatie over het kunstwerk kunt ophalen, best handig vind ik.

Veel informatie over het beeld vind je ook op de website buitenbeeldinbeeld.nl Een uitgebreide website over beelden in de (semi) openbare ruimte, die Lida Goede al sinds 2006 onderhoud en uitbreid! Informatie over dit beeld vind je hier.

Misschien een andere keer een uitgebreider verhaal over deze kunstenaar/beeldhouwer

Wil je iets zeggen over dit blog?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.